Coaches

Coaches

Als je coach bent, wil je het liefst natuurlijk aan de slag met het helpen van mensen. Het zou zonde zijn als jij veel moeite en tijd besteedt aan het werven en vinden van nieuwe klanten die geschikt zijn voor jouw coaching.

Leadit kan jou hierbij ondersteunen. Wij bieden nu de mogelijkheid om jou te ontzorgen van het wervingsproces en gaan ervoor zorgen dat jouw klanten stroom een flinke boost krijgt.

Leadgeneratie speciaal voor coaches

Leadit gaat voor jou aan de slag om nieuwe leads te genereren. Doordat wij zeer nauwkeurig werken zullen wij ervoor zorgen dat deze leads allemaal bekend raken en geïnteresseerd worden met wat jij aanbiedt als coach. Zo letten wij onder andere op locatie, interesses en leeftijd.

Online gaan wij beginnen met het draaien van online advertenties op verschillende social media platformen en Google. De advertenties zullen nauwkeurig gericht worden op jouw doelgroep, en communiceren precies zoals jouw doelgroep.

Ons team van marketeers gebruikt een professionele en verfrissende opbouw. Daarnaast zal het team stimulerende triggers gebruiken om de aandacht en interesse van de potentiële klant te wekken.

De leads die jouw advertenties voorbij zien komen én hun contactgegevens achterlaten zijn de warme leads. Ze willen echt met jou in contact komen en je dienst of product beter leren kennen.

Strategische sessie

Voor we aan de slag gaan bieden we voor jou als coach ook de mogelijkheid om samen met ons een strategische sessie of kennismaken te doen. Hierin bespreken we alle belangrijke punten en gaan we een plan duidelijk uitstippelen voor jouw zoektocht naar nieuwe klanten.

Samen een strategische sessie houden of even kennismaken? Klik op de knop om met ons in contact te komen.

Voordelen

Bespaar tijd
Wij weten wat werkt en wat niet. Hierdoor is het mogelijk om direct resultaten te zien.
Bespaar geld
Door doelgerichte targeting is het mogelijk om precies jouw doelgroep te bereiken.
Ontzorging
Wij gaan jou ontzorgen in dit proces. Van het zoeken naar de beste leads tot aan de laatste afspraak.
Investeren in de toekomst
Investeren in een kwalitatieve klantenkring is een investering in de toekomst van jouw bedrijf.
Een professionele aanpak
Ons team van professionele Marketeers en verkoopspecialisten gaan direct aan de slag, zodat jij meer en betere leads krijgt.
leads opvolgen opvolging telefoon bellen man online marketing
Interesse?
Neem contact met ons op via de knop hieronder.
Contact