Rijscholen

Rijscholen

Als een rij-instructeur of rijschoolhouder geef jij het allerliefst rijles. Bezigheden als reclame maken voor jouw rijschool trekken jou gewoon minder of gaan je minder goed af. Voor rijscholen is het natuurlijk wel belangrijk om nieuwe leerlingen te werven, want zonder leerlingen kan er natuurlijk ook geen rijles gegeven worden.

Heb jij moeite of ondervindt jij problemen met het werven van nieuwe leerlingen? Dan biedt Leadit de perfecte oplossing voor jou en je rijschool! Wij zijn gespecialiseerd in het genereren van warme leads. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar ook veel tijd. Door gebruik te maken van gerichte targeting, zorgen wij voor een stabiele toestroom van nieuwe leerlingen.

 

De oplossing voor het werven van nieuwe leerlingen

Als Leadit kunnen wij veel verschillende oplossingen bieden voor allerlei problemen. Een van onze grote kwaliteiten is het genereren van warme leads. Een lead betekent simpel gezegd, een potentiële klant die geïnteresseerd is in jouw dienst. Bij Leadit weten we op een speciale wijze leads te leveren waardoor er gemakkelijk van een lead, een nieuwe klant gemaakt kan worden.

Leadgeneratie

Speciaal voor rijscholen bieden wij nu de mogelijkheid om kwalitatief gericht leads te genereren vanuit je eigen naam.

Wij zullen voor jouw rijschool online Ad campagnes draaien vanuit jouw naam. Dit gaan we doen op verschillende online kanalen zoals; Google, Instagram, Facebook en YouTube. De advertenties zullen doelgericht geadverteerd worden. Zo letten we bijvoorbeeld op leeftijd, locatie en interesses. Ook wordt er aandacht besteedt aan waar de lead naar opzoek is. Kijkt hij of zij bijvoorbeeld al een tijdje rond naar een rijschool? Al deze belangrijke factoren zullen wij doorlopen om de beste leads aan jouw rijschool te leveren. Ook zitten er in de advertenties veel triggers waardoor leads al snel geneigd zijn een contactformulier in te vullen.

Als de contactformulieren worden ingevuld weten wij zeker dat de lead geïnteresseerd is. Doordat wij jou alle gegevens van de lead aanleveren weet jij direct al met wie je te maken hebt en hoe jij hem of haar het beste kan bereiken. Zo is het appeltje eitje om een nieuwe afspraak te maken voor de eerste proefles.

Strategische sessie

Voordat het hele traject begint bieden wij jou de mogelijkheid om samen met ons  een strategische sessie te houden.

In deze strategische sessie gaan we bijvoorbeeld kijken naar de kansen, doelstellingen en zullen we belangrijke vraagstukken met jou doornemen om de campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen. In de sessie zullen wij dus meer te weten komen over jou en je rijschool, met die kennis zullen wij onze campagnes ook specialiseren tot het helemaal geschikt is voor jouw rijschool.

Is een strategische sessie of gewoon een kennismaking nou echt wat voor jou? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder.

Voordelen

Snel nieuwe leerlingen
Door onze professionele aanpak zullen er snel nieuwe leerlingen bij jouw rijschool terecht komen om te willen lessen.
Investering in je rijschool
Een grote en kwalitatieve klanten kring is erg belangrijk. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid. Mensen bespreken vaak met elkaar waar ze lessen of gelest hebben.
Bespaar tijd
Wij zorgen ervoor dat de leerlingen naar jou toe komen, waardoor jij meer tijd overhoudt voor andere belangrijke dingen.
Meer omzet
Simpel gezegd, meer klanten betekent meer omzet.
Een professioneel oog
Wij als Leadit gaan kijken waar de beste kansen liggen en hoe wij die samen met jou kunnen benutten.
Iets voor jouw rijschool?
Neem dan contact met ons op via de knop hieronder.
Contact