Over ons

Maak kennis met het team van Leadit

Vol passie, doorzettingsvermogen en creativiteit, helpen wij elke dag klanten om in schijnwerpers te staan bij hun doelgroep. Als klant van Leadit heb je een specialistisch team tot je beschikking. Afhankelijk van de diensten die je afneemt, gaan verschillende experts voor jou aan het werk.

Melvin

Online Marketeer

Melvin is nooit boos of chagrijnig, hij is de rust zelve. Melvin helpt graag klanten om te groeien als bedrijf en probeert er altijd het maximale eruit te halen. Ondanks zijn warme karakter heeft hij het toch altijd koud.

Merlin

Online Marketeer

Merlin is erg leergierig en gaat geen uitdaging uit de weg. Merlin zorgt ervoor dat het proces soepel en vlotjes verloopt. Ook probeert hij altijd het best mogelijke resultaat te behalen voor de klant door zich goed te verdiepen in het desbetreffende bedrijf.

Alexander

Eigenaar

Alexander is een echte vakidioot. Hij heeft bakken met ervaring binnen het marketinggebied, daarnaast steekt Alexander  graag zijn handen uit de mouwen om klanten en collega’s verder te helpen.

Daan

Eigenaar

Daan heeft jarenlang een eigen reclamebureau gehad, hier heeft hij veel creative ervaring opgedaan. Verder is Daan ook gespecialiseerd in grafisch ontwerp en fotografie. Daan is onze echte ontwerper binnen het team.