Leadopvolging

Onze marketeers en verkoopspecialisten zijn gespecialiseerd in het opvolgen van leads, zodat jij je nieuwe klanten kan binnenhalen. Wij volgen de binnengekomen leads op en zorgen er voor dat de buitendienst medewerkers elke week weer een volle agenda hebben. Wij kwalificeren de binnengekomen lead en zorgen dat dit alles netjes bijgehouden wordt.

Hoe werkt leadopvolging?

Door leadgeneratie campagnes verzamelen wij allerlei contactgegevens van warme leads. Warme leads zijn leads die bekend en geïnteresseerd zijn in het product of in de dienst. Deze gegevens komen binnen via de advertenties die wij voor jou draaien.

Nadat het contactformulier is ingevuld weten wij zeker dat de lead geïnteresseerd is en hebben wij zijn of haar gegevens. Dat is voor ons het moment om in actie te komen.

Onze verkoopspecialisten nemen zo snel mogelijk telefonisch contact op met de lead, zodat de advertentie nog vers in de gedachten zit van de lead. De verkoopspecialisten zullen de lead op een professionele wijze precies uitleggen wat ze kunnen verwachten en leggen de lead ook uit waarom jouw product of dienst zo voordelig is voor hem of haar. Nadat ze dit hebben uitgelegd nemen onze specialisten alle belangrijke informatie door die van toepassing zijn voor de afspraak of offerte aanvraag, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

De informatie is doorgenomen en nu is het zaak om een afspraak in te plannen. Deze afspraak kan voor allerlei dingen gemaakt worden, bijvoorbeeld voor een offerte aanvraag of een huischeck, het ligt er met aan wat voor jou bedrijf het best werkt. Nu gaan we kijken wat een geschikt moment is voor de afspraak. De bespreken we met de lead en door ons speciale agenda systeem kunnen we precies zien op welke dagen en tijden jij wel of niet kan, zo plannen we de afspraak altijd op het juiste moment voor beide partijen.

Nu de afspraak is gemaakt is het alleen nog zaak om de deal te sluiten. Dit zal vast goed verlopen, de lead is namelijk erg enthousiast geworden in je product of dienst en heeft heel het proces al doorlopen. Jij hoeft hem alleen nog maar het laatste duwtje in de rug te geven.

Is leadopvolging nou echt wat voor jou? Klik dan op de knop hieronder om met ons in contact te komen.

Strategische sessie

Samen met jou kunnen we een strategische sessie houden. In deze sessie gaan we samen onder andere  de opties, kansen en problemen bekijken. Ook is het natuurlijk altijd mogelijk om even kennis te komen maken met ons.

Wil jij nou samen met ons een strategische sessie of kennismaking doen. neem dan contact met ons op via de knop hieronder.

Voordelen leadopvolging

Professionele aanpak
Ons team van Marketeers en verkopers zorgen ervoor dat er kwalitatieve leads worden aangeleverd.
Bespaar tijd
Het hele proces tot de afspraak aan toe zullen wij voor onze rekening nemen, zodat jij je volledig kan focussen op waar jij goed in bent.
Meer omzet
Jij krijgt steeds meer klanten, en meer klanten betekent meer omzet.
Nieuwe klanten
Werf nieuwe klanten die ja anders zeer waarschijnlijk nooit zou hebben leren kennen.
Bespaar geld
Ons team zorgt ervoor dat campagnes zo duurzaam mogelijk verlopen. Hierdoor gaan er geen overbodige kosten naar zinloze advertenties of leads.
Interesse?
Neem dan contact met ons op via de knop hieronder.
Contact