Onze diensten

Onze diensten

Leadit probeert op verschillende manieren bedrijven te helpen in het genereren van leads en het werven van klanten. Het genereren van leads en het werven van klanten kan erg tijdrovend en ingewikkeld zijn. Wij gaan in naam van jouw bedrijf dit proces overnemen, zodat jij gewoon bezig kan met waar je het beste in bent.

Lees hieronder hoe wij jou en je bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Leadgeneratie

Zonder leads heb je geen klanten en zonder klanten heb je geen omzet. Het is tegenwoordig erg moeilijk om als iemand die zich niet heeft verdiept in het online koopproces om leads te genereren. Tegenwoordig verloopt meer als de helft van de sales online. Het dus het is erg belangrijk om werk te gaan maken van het online genereren van nieuwe leads zodat jij je concurrenten een stap voor blijft.

Wij gaan jou en je bedrijf helpen om de perfecte leads te genereren, zodat jij nieuwe klanten krijgt en je concurrentie voor blijft.

Ben jij nou benieuwd hoe wij voor jou leads gaan genereren? Bekijk dan nu de mogelijkheden via de knop hieronder.

werkwijze groei winst omzet geld leadgeneratie
deal verkopen winst handschudden klant leadopvolging

Leadopvolging

Leads genereren is natuurlijk super. Je werft nieuwe klanten en de omzet stijgt, alleen wist je dat deze aantallen velen malen groter kunnen zijn? 90% van de leads eindigt uiteindelijk niet in een daadwerkelijke sale. Dit ontzettend grote deel laat vaak niks van zich horen als jijzelf niet in actie komt. Dit kost natuurlijk ontzettend veel omzet.

Leadit biedt nu de kans om leads direct op te volgen, zodat de kans op een sale velen malen groter wordt. Ons team, die gespecialiseerd is in het opvolgen van leads gaat in naam van jouw bedrijf de leads contacteren en de sale rond maken. Door het opvolgen van deze leads zullen er veel nieuwe offerte aanvragen binnenkomen, of vervolgafspraken gemaakt worden. De omzet van jouw bedrijf zal snel gaan stijgen.

Ben jij nou benieuwd hoe leadopvolging tot een groot succes kan leiden voor jouw bedrijf? Bekijk hier onder dan de mogelijkheden.

Converterende website

Een website waar je sales op kan maken en nieuwe klanten kan werven. Dat wil toch iedereen? Helaas is dit in praktijk makkelijker gezegd dan gedaan. Veel klanten waarderen een bedrijf op hun website, als deze niet in orde is zullen ze snel hun interesse verliezen. Leadit biedt nu de mogelijkheid om een website voor jouw bedrijf te maken die zowel veel sales en nieuwe klanten kan opleveren als een professionele en verfrissende uitstraling heeft. Daarnaast gaan wij er ook voor zorgen dat jouw website supergoed vindbaar gaat worden voor je potentiƫle klanten.

 

Vacature Marketing

Steeds meer werkgevers zoeken naar geschikt personeel. In praktijk blijkt het alleen steeds lastiger te worden om het juiste personeel te vinden. Dit komt omdat het aanbod op de arbeidsmarkt erg groot is voor werkzoekenden. Wij kunnen jou gaan helpen met het vinden naar de geschikte werknemers. Zo gaan we jouw bedrijf op een professionele manier op de kaart zetten.

Ben jij benieuwd hoe wij dit doen? Klik dan op de knop hieronder.

Voordelen van onze diensten

Professionelen werkwijze
Ons team is zeer gespecialiseerd binnen het Marketing en Sales gebied
Een bewezen concept
Door onze bewezen aanpak weten we wat scoort. Een succesvol concept dat we persoonlijk aanpassen voor jouw bedrijf.
Bespaar geld
Door de professionele werkwijze worden ads zeer gericht worden uitgevoert, zodat er geen zinlose kosten zijn aan overbodige leads.
Totale ontzorging
Wij zijn er voor je als sparringpartner of nemen alles voor je uit handen. Met als doel een lange termijn samenwerking.
Geen contracten
Bij ons geen lange contracten. Jouw marketing 100% flexibel en persoonlijk ingericht.
voel je vrij zon vrouw bergen contact
Een van deze diensten wat voor jouw bedrijf?
Voel je vrij om contact met ons op te nemen via de knop hieronder.
Contact