Leadgeneratie

Leadgeneratie

Leadgeneratie is een van de belangrijkste stappen voor bedrijven om succesvol te zijn. Zonder leadgeneratie hou je maar weinig klanten over. Door leadgeneratie toe te passen gaan wij opzoek naar potentiële klanten die klant kunnen worden van jouw bedrijf.

Ons team van marketeers is gespecialiseerd  in het doelgericht zoeken en werven van nieuwe warme leads

Wat is leadgeneratie?

Simpel gezegd, leadgeneratie is de interesse wekken van potentiële klanten. Het doel van leadgeneratie is om je omzet en zichtbaarheid onder je doelgroep te vergroten.

Als je het hebt over leadgeneratie praat je dus over nieuwe leads binnen halen. Maar wat zijn leads eigenlijk? Er zijn een aantal verschillende soorten leads. Wij zullen de 2 soorten die voor nu het meest van belang zijn even toelichten.

Koude lead: Een lead die totaal niet bekend is met jou of je bedrijf, dus ook niet je producten of diensten. Vaak heeft een koude lead een lage kans van slagen wat verkoop betreft.

Warme lead: Een lead die al bekend is met jouw producten of diensten en ook interesse toont.

Wij, als Leadit gaan aan de slag om voor jouw bedrijf warme leads te genereren.

glimlach handen schudden deal afspraak maken
vrouw werkt op apple laptop macbook

Leadgeneratie bij Leadit

Ons team van Marketeers gaat voor jouw bedrijf doelgerichte online ad campagnes uitvoeren, zo gaan we ons focussen op locatie, doelgroep, interesses, leeftijd en nog veel meer belangrijke factoren. Leadit gaat ook aan de slag met het uitvoeren van advertenties op verschillende platformen zoals Google Ads, Social Media Ads en zoekmachine marketing.

Wij proberen de content in onze advertenties zo relevant en professioneel mogelijk te maken voor je doelgroep. Op deze manier verhogen we de kans dat de potentiële leads snel geïnteresseerd zullen raken in de advertenties. Ook zijn er bepaalde prikkels in de advertenties die de lead stimuleren om een contactformulier in te vullen.

Doordat de lead de advertenties te zien krijgt raakt hij al bekend met het product of de dienst, vrij warm dus. Zodra we de contactgegevens binnenkrijgen van de lead weten we ook zeker dat hij of zij geïnteresseerd is.

Op deze manier weet jij precies wie geïnteresseerd is in jouw product of dienst en wie niet. Daarnaast bouw je onder je doelgroep ook nog eens meer naamsbekendheid op. Doordat jij nu ook al de contactgegevens hebt ontvangen is het gemakkelijk om contact op te nemen met je potentiële klanten.

Wil jij ook meer warme leads genereren, en je omzet zien stijgen? Klik dan op de knop hieronder om met ons in contact te komen.

Strategische sessie

Voordat wij aan de slag gaan met het helpen van je zoektocht naar nieuwe leads bieden we jou de mogelijkheid om een strategische sessie te doen. In deze sessie gaan we een uitgebreid plan maken om zoveel mogelijk nieuwe klanten te werven. Ook gaan we verschillende belangrijke vraagstukken bij langs om de campagne tot een echt succes te leiden.

Benieuwd waar voor jou de kansen liggen? Klik dan hieronder om met ons in contact te komen voor een strategische sessie of voor gewoon een kennismaking.

presentatie geven trategische sessie doelstelling mogelijkheden leads genereren opvolgen marketing

Voordelen leadgeneratie

Meer omzet
Meer leads betekent meer klant en meer klant betekent meer omzet.
Bespaar tijd
Doordat wij aan de slag gaan met het genereren van leads hoef jij dit zelf niet te doen. Zo kun jij je volledig focussen op andere dingen.
Bespaar geld
Doordat ons ervaren team van Marketeers de campagne gaat uitvoeren zullen er geen onnodige kosten worden gemaakt.
vrolijke man belt telefonisch contact lead opvolgen
Is leadgeneratie nou echt wat voor jou?
Klik dan op de knop hieronder om met ons in contact te komen.
Contact