Opticiens

Opticiens

De afgelopen jaren hebben steeds meer mensen een bril nodig. Met name het aantal jonge mensen die een bril nodig heeft neemt sterkt toe. Deze jonge generaties leven echt in de online wereld en zijn erg actief op de verschillende social media platformen zoals Facebook, Instagram en Youtube. En dat biedt mogelijkheden!

Leadit kan voor jou doelgericht online leads genereren en omtoveren tot echte klanten. Lees hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Leadgeneratie voor opticiens

Leadit kan voor elke opticien aan de slag met online warme leads genereren. Warme leads zijn potentiële klanten die bekend zijn met jouw product of dienst en hier ook interesse in tonen.

Wij gaan online advertenties draaien op de verschillende online platformen. Deze advertenties zullen doelgericht zijn en specifiek gericht op jouw doelgroep. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de locatie, leeftijden en interesses van jouw doelgroep. Daarnaast zullen we de ogen van jouw doelgroep openen met stimulerende prikkels.

Doordat de leads jouw advertenties voorbij zien komen raken ze bekend met jouw product of dienst, nu we ook nog eens contactformulieren binnenkrijgen, van de desbetreffende persoon, weten we zeker dat de leads geïnteresseerd zijn.

Op deze manier kunnen wij jou een overzichtelijke lijst met zeer betrokken leads aanleveren, die ook nog eens geïnteresseerd zijn in jouw product en dienst.

Leadopvolging voor opticiens

Leadit biedt niet alleen de mogelijkheid om leads te genereren voor opticiens, maar ook om deze op te volgen en om te toveren tot daadwerkelijke klanten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Leadit krijgt via de campagnes contactgegevens binnen van de leads. Zodra we deze gegevens hebben komen onze verkoopspecialisten in actie, nu de advertentie en jouw producten en diensten nog vers in hun gedachten zit is het de taak om snel te handelen.

Zodra onze verkopers telefonisch contact hebben met de warme lead beginnen ze met het verkopen van jouw product of dienst. Nadat de lead nog enthousiaster is geworden nemen ze alle belangrijke informatie door om een afspraak te maken voor bijvoorbeeld een oogtest. Als alle informatie is doorgenomen gaan ze kijken voor een geschikt moment voor de afspraak. Het kijken naar de beschikbaarheid gaat altijd in overleg met jou. Wij doen dit via een speciaal agenda systeem waarin jij  je agenda met ons kan delen.

Nu de afspraak is ingepland hoef jij straks alleen nog maar de verkoop af te ronden tijdens de oogtest.

Strategische sessie

Voordat het hele traject begint bieden wij jou de mogelijkheid om samen met ons  een strategische sessie te houden.

In deze strategische sessie gaan we bijvoorbeeld kijken naar de kansen, doelstellingen en zullen we belangrijke vraagstukken met jou doornemen om de campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen. In de sessie zullen wij dus meer te weten komen over jou en je opticien, met die kennis zullen wij onze campagnes ook specialiseren tot het helemaal geschikt is voor jouw opticien.

Ook kunnen we eerst altijd gewoon even kennismaken.

Is een strategische sessie of kennismaking nou echt wat voor jou? Klik dan op de onderstaande knop om met ons in contact te komen.

strategische sessie online marketing groei idee samen leads genereren klanten werven

De Voordelen

Bespaar tijd
Wij weten wat werkt en wat niet. Hierdoor is het mogelijk om direct resultaten te zien
Bespaar geld
Door doelgerichte targeting is het mogelijk om precies jouw doelgroep te bereiken
Ontzorging
Wij gaan jou ontzorgen in dit proces. Van het zoeken naar de beste leads tot aan het offreren.
Een professionele aanpak
Ons team van professionele Marketeers en verkoopspecialisten gaan direct aan de slag, zodat jij meer en betere leads krijgt.
Investeren in de toekomst
Investeren in een kwalitatieve klantenkring is een investering in de toekomst van jouw bedrijf
vrolijke vrouw belt klant lead opvolgen contact
Behoefte aan onze diensten?
Neem dan direct contact met ons op via de knop hieronder
Contact