Leads voor Makelaars

Kwalitatieve leads voor Makelaars

Als makelaar weet je vast en zeker hoe belangrijk het is om nieuwe klanten te werven.  Online marketing heeft de afgelopen jaren zijn dienst wel bewezen. Wij gaan voor jouw makelaarskantoor online marketing op de meest effectieve manier toepassen, zodat jij nieuwe klanten gaat binnenhalen.

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en het genereren van warme leads online. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar ook veel tijd. Door gebruik te maken van gerichte targeting, zorgen wij voor een stabiele toestroom van nieuwe potentiële klanten.

Leadgeneratie voor makelaars

Leadit gaat voor jouw makelaarskantoor aan de slag met het genereren van makelaar leads die geïnteresseerd en bekend zijn met jouw bedrijf. Dit zijn dus warme makelaar leads die zelf hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in jullie diensten.

Op de verschillende online platformen zoals Google, Facebook en Instagram gaan we campagnes draaien en optimaliseren. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de advertenties alleen maar zichtbaar zijn bij potentiële klanten. Wij gebruiken gerichte targeting en letten onder andere op de locatie, interesses, leeftijd en nog veel meer. Op deze manier kan je gericht adverteren zonder dat je geld verloren gaat.

De advertenties zullen een professionele opbouw en een verfrissende look hebben, waardoor de interesse van jouw doelgroep direct gewekt wordt. Het doel van de advertenties is om de potentiële klanten een contactformulier in te laten vullen, zodat jullie met deze mensen in contact kunnen komen. Naast de opbouw en looks van de advertentie verwerken we ook verschillende prikkels, zodat de potentiële klanten sneller geneigd zijn het contactformulier ook daadwerkelijk in te vullen.

Doordat we allerlei verschillende contactgegevens hebben binnengekregen kunnen we een mooie overzichtelijke lijst met warme makelaar leads aanleveren. Je kan nu contact opnemen of wij volgen de leads zelf op voor jullie.

Converterende websites voor makelaars

Een leuk plaatje is leuk. Maar converteert je website ook? Dat is wat wij belangrijk vinden. Bij leadit zorgen wij dat je makelaars website goed gevonden gaat worden in de zoekresultaten van Google. En zorgen we voor converterende landingspagina’s.

Ook zorgen we ervoor dat je website gekoppeld is met Realworks, kolibri of pararius. Zodat je er zelf zo weinig mogelijk onderhoud aan hebt.

Strategische sessie

Naast leadgeneratie en leadopvolging bieden we ook de mogelijkheid om van start te gaan met een strategische sessie waarin we alles gaan doornemen om voor jouw bedrijf succesvol nieuwe klanten te werven. Zo gaan we in deze sessie kennismaken, doelstellingen doornemen, een plan maken en nog veel meer.

Meer te weten komen over wat wij voor jou kunnen betekenen in een strategische sessie? Klik dan op de knop hieronder.

Voordelen

Snel kwalitatieve klanten
Door onze professionele aanpak zullen er snel nieuwe klanten bij jouw bedrijf terecht komen om te willen lessen.
Investeren in de toekomst
Investeren in een kwalitatieve klantenkring is een investering in de toekomst van jouw bedrijf.
Bespaar tijd
Wij zorgen ervoor dat de klanten naar jou toe komen, waardoor jij meer tijd overhoudt voor andere belangrijke dingen.
Een professioneel oog
Wij als Leadit gaan kijken waar de beste kansen liggen en hoe wij die samen met jou kunnen benutten.
Meer omzet
Simpel gezegd, meer klanten betekent meer omzet.