Leadit

Makelaars

Makelaars

Als makelaar weet je vast en zeker hoe belangrijk het is om nieuwe klanten te werven.  Online marketing heeft de afgelopen jaren zijn dienst wel bewezen. Wij gaan voor jouw makelaarskantoor online marketing op de meest effectieve manier toepassen, zodat jij nieuwe klanten gaat binnenhalen.

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en het genereren van warme leads online. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar ook veel tijd. Door gebruik te maken van gerichte targeting, zorgen wij voor een stabiele toestroom van nieuwe potentiële klanten.

Leadgeneratie voor makelaars

Leadit gaat voor jou makelaarskantoor aan de slag met het genereren van potentiële klanten die ook nog eens geïnteresseerd en bekend zijn met jouw bedrijf. Dit noemen wij warme leads.

Op verschillende online platformen zoals Google, Facebook en Instagram gaan we advertentie campagnes draaien waardoor je meteen gezien wordt door jouw doelgroep. Wij gebruiken gerichte targeting en letten onder andere op de locatie, interesses, leeftijd en nog veel meer.

De advertenties zullen een professionele opbouw en een verfrissende look hebben, waardoor de interesse van jouw doelgroep direct gewekt wordt. Het doel van de advertenties is om de potentiële klanten een contactformulier in te laten vullen, zodat we precies weten wie geïnteresseerd. Naast de opbouw en looks van de advertentie verwerken we ook verschillende prikkels in de advertentie, zodat de potentiële klanten snel geneigd zijn het contactformulier ook daadwerkelijk in te vullen.

Doordat we allerlei verschillende contactgegevens hebben binnengekregen kunnen we een mooie overzichtelijke lijst met warme leads bij jou aanleveren. Op deze manier kan jij simpel contact zoeken met de leads en makkelijk een conversie maken

Strategische sessie

Naast leadgeneratie en leadopvolging bieden we ook de mogelijkheid om van start te gaan met een strategische sessie waarin we alles gaan doornemen om voor jouw bedrijf succesvol nieuwe klanten te werven. Zo gaan we in deze sessie kennismaken, doelstellingen doornemen, een plan maken en nog veel meer.

Meer te weten komen over wat wij voor jou kunnen betekenen in een strategische sessie? Klik dan op de knop hieronder.

Voordelen

Snel kwalitatieve klanten
Door onze professionele aanpak zullen er snel nieuwe klanten bij jouw bedrijf terecht komen om te willen lessen.
Investeren in de toekomst
Investeren in een kwalitatieve klantenkring is een investering in de toekomst van jouw bedrijf.
Bespaar tijd
Wij zorgen ervoor dat de klanten naar jou toe komen, waardoor jij meer tijd overhoudt voor andere belangrijke dingen.
Een professioneel oog
Wij als Leadit gaan kijken waar de beste kansen liggen en hoe wij die samen met jou kunnen benutten.
Meer omzet
Simpel gezegd, meer klanten betekent meer omzet.
vrolijke man belt telefonisch contact lead opvolgen
Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen?
Neem dan contact met ons op.