Duurzaamheid

Duurzame Marketing

Duurzaamheid is de laatste tijd natuurlijk erg trending. Steeds meer mensen willen verduurzamen. Wij van Leadit helpen bedrijven om binnen de duurzaamheid niche hun klanten te vinden.

Wij weten precies wat werkt en wat niet. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar ook veel tijd. Door gebruik te maken van gerichte targeting, zorgen wij voor een stabiele toestroom van warme leads.

Wat zijn Duurzame leads?

Simpel gezegd, een lead is een potentiële klant die interesse heeft getoond of kan hebben in jouw product/dienst. Er zijn verschillende soorten leads. Wij zullen de 2 soorten die voor nu het meest van belang zijn even toelichten.

Koude lead: Een lead die totaal niet bekend is met jou of je bedrijf. Vaak heeft een koude lead een lage kans van slagen wat conversie betreft.

Warme lead: Een lead die al bekend is met jouw producten of diensten en ook interesse toont.

Duurzame niches

Momenteel helpen wij verschillende niches binnen de duurzaamheid branche. Wij specialiseren ons per niche in het genereren van kwalitatieve leads. Zo helpen we bijvoorbeeld: zonnepanelen leveranciers, warmtepompen installateurs en bedrijven gespecialiseerd in woning isolatie. Ook staan we altijd open voor nieuwe duurzame niches.

Leadit zorgt ervoor dat er met doelgerichte online marketing veel nieuwe offerte aanvragen en intake afspraken worden gemaakt voor jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jij helemaal ontzorgt wordt en eigenlijk bijna niks meer hoeft te doen. Hierdoor kan jij je volledig focussen op je bedrijf en op het werk waar jij het beste in bent.

Duurzame Leadgeneratie

Bij Leadit bieden we een speciale manier van leadgeneratie. Wij focussen ons echt op het genereren van de warme leads. Dit doen we doordat wij elke keer de strategie aanpassen op jouw behoeftes.

Tegenwoordig is het erg moeilijk om warme leads te genereren, ook al ben je goed zichtbaar of ben je bezig met online adverteren. De concurrentie is erg hoog. Doordat wij een bewezen concept hanteren weten wij precies wat werkt en wat niet.

Het team van Leadit gebruikt zeer doelgerichte online Ad campagnes. Hierdoor weet je niet alleen zeker dat de advertenties ook echt aan het juiste publiek, maar ook op het juiste moment getoond worden. In de advertenties gebruiken wij stimulerende prikkels die de lead nieuwsgierig maakt.

Door het zien van de advertenties raakt de lead al bekend met je bedrijf, en weet deze wat jullie doen. Zodra we de contactgegevens binnenkrijgen van een lead weten we ook zeker dat hij of zij geïnteresseerd is in jouw product of de dienst.

De sales afdeling hoeft nu alleen nog maar contact op te nemen met de lead, en vervolgens de offerte versturen.

strategische sessie online marketing groei idee samen leads genereren klanten werven

Strategische sessie

Voordat het hele traject begint bieden wij jou de mogelijkheid om samen met ons  een strategische sessie te houden.

Wij bieden voor bedrijven binnen de duurzaamheid branche onze diensten zo gespecialiseerd mogelijk aan. Dit doen wij omdat bijvoorbeeld de doelgroep of doelstellingen erg divers zijn per bedrijf en per niche. Wil jij tijdens een strategische sessie exact te weten komen welke kanalen, strategieën en methoden het beste werken voor jouw bedrijf? Klik dan hieronder om met ons in contact te komen.

 

De Voordelen

Bespaar tijd
Wij weten wat werkt en wat niet. Hierdoor is het mogelijk om direct resultaten te zien.
Bespaar geld
Door doelgerichte targeting is het mogelijk om precies jouw doelgroep te bereiken.
Ontzorging
Wij gaan jou ontzorgen in dit proces. Van het zoeken naar de beste leads tot aan het offreren.
Een professionele aanpak
Ons team van professionele Marketeers en verkoopspecialisten gaan direct aan de slag, zodat jij meer en betere leads krijgt.
Investeren in de toekomst
Investeren in een kwalitatieve klantenkring is een investering in de toekomst van jouw bedrijf.
vrolijke vrouw belt klant lead opvolgen contact
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij komen graag met jou in contact om er achter te komen hoe wij jouw organisatie het best kunnen helpen.
Contact