Contact

 

 

 

 

 

Telefoonnummer:

……………06-89972929

 

 

 

Mail:

………………marketing@leadit.nl

 

 

Adres:

Oostersingel 7

………………..9401 JX, Assen

Vragen of een vrijblijvende sessie aanvragen?
Stop met wachten en neem contact met ons op.

 

 

Laatste reviews

"Via LinkedIn ben ik benaderd door Leadit met de vraag of ik interesse had in een leadcampagne op Facebook, Instagram en Google Na een fijn telefoongesprek, een mooi voorbeeld en wat bedenktijd heb ik de kans gegrepen. Inmiddels loopt de campagne 8 dagen en heb ik 18 aanvragen ontvangen voor een proefles drummenā€¦ een schitterend resultaat voor mijn onderneming. Ik kan niet wachten op wat deze samenwerking nog meer gaat brengen!"
Bob Kessels
Drumleraar
"Hoi Alexander, de campagne loopt nu 7 dagen en de teller staat nu op 5 kennismakingswandelingen!. Super leuk šŸ˜ƒ en ook allemaal potentiĆ«le klanten die echt serieus zijn" Ik vind het echt leuk om te ervaren dat deze spontane actie me zoveel positiefs oplevert. Ik vind het echt leuk om met de mensen in gesprek te raken. En dan te bedenken dat ik flinke weerstand tegen Facebook heb/had. Wordt tijd om mijn mening bij te stellenšŸ˜Š"
Susan Boot
Wandelcoach
"Ik was eerst zeer argwanend over Facebook, maar uiteindelijk ben ik overtuigd om het een maand te proberen. Binnen 4 dagen heb ik de eerste 6 kennismakingen voor pianoles al ingepland šŸ‘ Ik hoopte dat het zou werken, maar dat het zĆ³ hard zou gaan had ik niet verwacht"
Richard von den Benken
Pianoleraar
"De aanpak van Lead It is simpel, snel en levert resultaat. Je wordt zelf uitgedaagd hoe je jouw bedrijf of product in zo min mogelijk tekst zo goed mogelijk kunt presenteren. En er wordt met je meegedacht en naar je geluisterd, steeds door dezelfde persoon. De 1e maand had ik meer dan 60 leads met geĆÆnteresseerden in mijn bedrijf en aanpak. Heel tevreden!"
Birgita Endert
Karakterconsulant
"Ik had niet verwacht dat Leadit zulke goede resultaten zou boeken voor mij. De eerste 2 weken kreeg ik al meer dan 10 nieuwe offerte aanvragen binnen. Ik ben ontzettend blij met het werk dat jullie hebben geleverd! "
Levi de Jong
Drukker