Converterende website

Wat is een converterende website?

Een converterende website is simpel gezegd, een website die je website bezoekers stuurt naar waar jij ze wilt hebben. Zo kan je doel bijvoorbeeld zijn dat de bezoekers contactgegevens achterlaten, dingen downloaden of iets kopen op jouw website.

Converterende websites zijn zeer belangrijk wat betreft het voorblijven van je concurrentie. De website is natuurlijk een van de eerste dingen waar een potentiële klant naar kijkt, als de website niet in orde is val je als bedrijf direct door de mand, en zal je potentiële klant snel overstappen naar je concurrent.

Ben jij nou geïnteresseerd hoe wij voor jouw bedrijf een converterende website kunnen maken? Lees hieronder dan verder hoe wij in het kort jou kunnen helpen of klik hieronder op de knop om direct met ons in contact te komen.

Een converterende website bij Leadit

Onze Marketeers en website bouwers gaan aan de slag met het bouwen van jouw converterende website. Allereerst zullen onze Marketeers een uitgebreid onderzoek. In dit onderzoek analyseren onze marketeers onder andere de vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, conversie ratio, doelgroep, concurrentie en natuurlijk nog veel meer.

Nadat onze Marketeers een uitgebreide analyse hebben gedaan, gaan onze websitebouwers en ontwerpers aan de slag met het ontwerpen en opstellen van de website. De nieuwe website zal echt een weerspiegeling worden van jouw bedrijf. Daarnaast zal de website veel verschillende prikkels bevatten waardoor bezoekers snel conversies maken. Naast deze positieve punten zorgen onze websitebouwers en ontwerpers er ook voor zorgen dat de website verfrissend en opvallend voor de dag komt.

De website heeft nu een goede opbouw en ontwerpt en dat betekent dat het tijd is om aan de slag te gaan met het vullen van de juiste woorden en content. Door de uitgebreide analyse weten onze Marketeers precies welke content en keywords ze wel moeten gebruiken en welke niet. Hierdoor zal jouw website erg goed vindbaar worden.

Nu de website zo goed als klaar is kan jij, door ons gemakkelijke systeem ook je eigen aanpassingen of vernieuwingen gaan doen. Wij zullen aan jou gaan uitleggen hoe het werkt, zodat jij gemakkelijk je eigen website kan onderhouden zonder dat het veel werk kost.

Wil jij nou uitgebreid te weten komen over hoe wij jou in dit proces kunnen helpen? Klik dan hieronder op knop om met ons in contact te komen.

Strategische sessie

Voordat we aan de slag gaan met het bouwen van een converterende website voor jouw bedrijf bieden we de mogelijkheid om een strategische sessie te houden. In deze sessie gaan we samen alle belangrijke punten bij langs, zodat we samen zo goed mogelijk van start kunnen gaan. Ook kunnen we altijd eerst even kennismaken met elkaar.

Een strategische sessie of kennismaking iets voor jou? Volg dan de link via de knop hieronder.

Voordelen van een converterende website

Focus
Wij hebben 1 doel, en dat is zorgen dat via jouw website meer conversies binnen komen.
Gebruiksvriendelijk
De website is gebruiksvriendelijk, iedereen kan gemakkelijk content plaatsen. Hierdoor staat alles meteen goed en bespaar je tijd.
Vindbaarheid
Door onze SEO methoden wordt jouw website eerder gevonden door Google. Hierdoor vinden kandidaten jouw website eerder dan die van de concurrent.
Makkelijk navigeren
Klanten kunnen zich makkelijk navigeren binnen de website.
Specialiseren
Ons team zal zich 100% gaan specialiseren in jouw bedrijf en website, zodat jij de ultieme resultaten behaalt.
Interesse in een converterende website?
Kom met ons in contact door op de knop hieronder te klikken.
Contact