Leadit team strategische sessie presentatie online marketing

De Leadit branches

Voor een succesvolle onderneming is genereren en opvolgen van leads ondenkbaar. Vooral nu, in het online tijdperk waar de concurrentie van alle kanten komt. Leadit biedt nu, naast de mogelijkheid om vanuit jouw bedrijf online kwalitatieve leads te generen, ook de mogelijkheid om deze op te volgen.

Fitness

Wil jij een constante stroom nieuwe leden voor je sportschool? Versterk je sportschool met onze krachtige fitnessmarketing! Ons bewezen fitnessprogramma voor leadgeneratie en opvolging zorgt ervoor dat jouw sportschool meer klanten aantrekt dan je ooit voor mogelijk hield. Laat je volledig ontzorgen door onze online marketing atleten.

 

Sportschool met een groepsles

Duurzaamheid

De duurzame wereld is constant in beweging, en de concurrentie wordt met de dag groter. Het is daarom voor elk bedrijf belangrijk om de concurrenten altijd een stap voor te blijven. Doordat wij adverteren vanuit jouw naam ontvang je niet alleen leads van een hoge kwaliteit, maar bereikt jouw bedrijf tegelijkertijd een groter publiek!

 

 

Rijscholen

Als rijinstructeur ben je het liefst de hele dag onderweg. Daarom kunnen wij het gehele marketing proces uithanden nemen.

Wij zorgen voor een stabiele toestroom van warme leads, die graag willen beginnen met hun rijles. Elke maand weer kan je er op vertrouwen dat de afgesproken hoeveelheid leads weer in je mailbox komen.

Hierdoor kan jij je gewoon blijven focussen op de lessen.

Persoon die rijles instructie krijgt

Coaches

Veel mensen hebben coaches nodig en zijn hier dus actief naar op zoek. Ben jij een coach die echt in de schijnwerpers wilt staan bij je doelgroep en graag nieuwe klanten werft? Daar kan Leadit jou mee helpen. Wij gaan jou ontzorgen, zodat jij je focus 100% kan leggen bij het helpen van je klanten. Terwijl je gewoon doet waar je het beste in bent gaan wij aan de slag met het vinden en werven van nieuwe klanten voor jouw coaching.

Financieel adviseurs

Goed onafhankelijk financieel advies is erg belangrijk, voor zowel burgers als bedrijven. Goed advies zorgt voor rust, zekerheid, veiligheid en profijt. Helaas wordt het tegenwoordig steeds moeilijker om nieuwe klanten te werven, dit komt bijvoorbeeld door de groeiende concurrentie en de vele veranderingen binnen de sector.

Gelukkig biedt Leadit hier de oplossing voor. Wij gaan ervoor zorgen dat jij online nieuwe klanten werft, en dit terwijl jij zelf gewoon door kan blijven gaan met je dagelijkse routines. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw financiƫle dienst? Bekijk hieronder dan de mogelijkheden.

Opticiens

De vraag naar brillen en ooglenzen wordt steeds groter, veel mensen zijn opzoek naar een geschikte opticien. Ben jij nou die geschikte opticien waar de mensen naar opzoek zijn? En wil jij graag dat ze jouw zaak gaan bezoeken? Daar kan Leadit jou mee helpen. Wij gaan ervoor zorgen dat jij je concurrenten een stap voorblijft en dat jij veel nieuwe klanten gaat werven.

 

De voordelen

Bespaar tijd
Wij weten wat werkt en wat niet. Hierdoor is het mogelijk om direct resultaten te zien.
Een professionele aanpak
Onze Marketeers zijn gespecialiseerd in het genereren van leads. Ze gaan direct aan de slag, zodat jij meer en betere leads krijgt.
Bespaar geld
Door doelgerichte targeting is het mogelijk om precies jouw doelgroep te bereiken.
Verhoog je omzet
Doordat je steeds meer klanten krijgt zal je omzet ook gaan stijgen.
Investeren in de toekomst
Investeren in een kwalitatieve klantenkring is een investering in de toekomst van jouw bedrijf.
man geel shirt luistert contact
Leadgeneratie wat voor jou?
Neem dan contact met ons op via de knop hieronder.
Contact