Financieel Adviseurs

Financieel adviseurs

De financiële wereld veranderd continu, zo ontstaan er snel nieuwe ontwikkelingen en komen er steeds meer nieuwe uitdagingen bij. De klantvraag veranderd, nieuwe concurrenten treden de markt binnen en overheden komen met nieuwe regulaties. Naast deze belangrijke ontwikkelingen heb je natuurlijk ook nog te maken met de technische en online ontwikkelingen. Steeds meer gaat via de online wereld, ook het werven van nieuwe klanten en dat biedt kansen.

Hieronder lees je hoe wij doormiddel van online optimalisatie jou kunnen helpen met het werven van nieuwe klanten.

Leadgeneratie voor Financieel adviseurs

Wij gaan voor jou aan de slag met het genereren van online warme leads. Warme leads zijn leads die zowel bekend als geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Warme leads zijn dus ook gemakkelijk om te zetten in echte klanten.

Online gaan wij beginnen met het draaien campagnes op platformen als Google, Facebook, Instagram en LinkedIn. De campagnes gaan zeer gericht geadverteert worden bij jouw doelgroep, zodat we voor iedere advertentie de juiste personen weten te bereiken.

In de advertenties wordt gevraagd om een contactformulier in te vullen, zodat wij de gegevens van de leads kunnen binnenhalen. De advertentie zal meerdere stimulerende prikkels bevatten waardoor leads snel het contactformulier invullen. Daarnaast gaan onze ontwerpers zorgen dat de advertentie een frisse en professionele look krijgt.

Doordat wij de advertenties zeer doelgericht targetten krijgen we veel gegevens binnen. Alle gegevens die we binnen krijgen zetten we overzichtelijk in een lijst, zodat we dé perfecte lijst bij jou kunnen aanleveren.

Nu jij de lijsten hebt ontvangen kan jij aan slag gaan met de nieuwe warme leads.

Leadopvolging voor opticiens

Niet alleen biedt Leadit de ogelijkheid om leads te generenen, wij bieden ook de mogelijkheid deze leads op te volgen. Wij gaan voor jou aan de slag om deze leads om te zetten tot echte klanten.

Leadit krijgt via de campagnes contactgegevens binnen van de leads. Zodra we deze gegevens hebben komen onze verkoopspecialisten in actie, nu de advertentie en jouw  diensten nog vers in hun gedachten zit is het de taak om snel te handelen.

Zodra onze verkopers telefonisch contact hebben met de warme lead beginnen ze met het verkopen van jouw dienst. Nadat de lead nog enthousiaster is geworden nemen ze alle belangrijke informatie door om een intake afspraak te maken. Nu alle informatie is doorgenomen gaan ze kijken voor een geschikt moment voor de intake. Het kijken naar de beschikbaarheid gaat altijd in overleg met jou. Wij doen dit via een speciaal agenda systeem waarin jij je agenda met ons kan delen.

De intake is gemaakt en nu kan jij gemakkelijk de vervolgstappen met de lead gaan overwegen.

Strategische sessie

Voordat het hele traject begint bieden wij jou de mogelijkheid om samen met ons  een strategische sessie of kennismaken te doen.

Hierin maken we kennis en gaan we de doelstellingen, mogelijkheden en problemen bekijken.

Is een strategische sessie wat voor jou of wil je graag eens kennismaken met ons team? Klik dan op de nop hieronder.

 

strategische sessie online marketing groei idee samen leads genereren klanten werven

De Voordelen

Bespaar tijd
Wij weten wat werkt en wat niet. Hierdoor is het mogelijk om direct resultaten te zien
Bespaar geld
Door doelgerichte targeting is het mogelijk om precies jouw doelgroep te bereiken
Ontzorging
Wij gaan jou ontzorgen in dit proces. Van het zoeken naar de beste leads tot aan het offreren.
Een professionele aanpak
Ons team van professionele Marketeers en verkoopspecialisten gaan direct aan de slag, zodat jij meer en betere leads krijgt.
Investeren in de toekomst
Investeren in een kwalitatieve klantenkring is een investering in de toekomst van jouw bedrijf
vrolijke vrouw belt klant lead opvolgen contact
Behoefte aan onze diensten?
Neem dan direct contact met ons op via de knop hieronder
Contact