Duurzaam opvolgen

Duurzaam opvolgen

Leadopvolging is iets waar wij ons de afgelopen jaren in gespecialiseerd hebben. Bij leadopvolging gaan we de perfecte lead bij jou aanleveren. We gaan namelijk niet alleen opzoek naar leads, we gaan ook contact met ze opnemen voor een offerte aanvraag of om bijvoorbeeld een ander soort afspraak in te plannen.

Voor de duurzaamheid niche bieden wij nu een professionele manier om offerte aanvragen of andere afspraken in te plannen zonder dat jij of je bedrijf er ook maar iets voor hoeft te doen.

Duurzame niches

Leadit helpt verschillende niches binnen de duurzaamheid branche. Voor ieder bedrijf of niche specialiseren wij ons om lead opvolging zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Op dit moment werken we met bedrijven in de zonnepanelen, warmtepompen en woning isolatie. We staan ook altijd open voor nieuwe niches binnen de deze branche.

Wij gaan ervoor zorgen dat er veel nieuwe offerte aanvragen en nieuwe afspraken worden ingepland. Onze verkoopspecialisten gaan telefonisch contact opnemen met leads om een offerte aanvraag of afspraak in te plannen. Door leadopvolging vergroot je de kans om je product of dienst te verkopen. Wij gaan er voor zorgen dat jij helemaal ontzorgt wordt.

Lijkt dit je interessant en wil jij weten of jouw bedrijf geschikt? Klik dan hier om in contact met ons te komen

duurzaam leads opvolgen klanten werven niches zonnepanelen isolatie warmtepomp
leads opvolgen opvolging telefoon bellen man online marketing

Hoe doen wij lead opvolging?

Door onze leadgeneratie campagnes verzamelen wij allerlei contactgegevens van warme leads. Warme leads zijn leads die bekend en geïnteresseerd zijn in het product of in de dienst. Deze gegevens komen binnen via onze advertenties. De advertenties  die wij gebruiken zijn zeer doelgericht en bevatten veel prikkels, hierdoor zijn de leads snel geneigd om een contactformulier in te vullen.

Nadat het contactformulier is ingevuld weten wij zeker dat de lead geïnteresseerd is en hebben wij zijn of haar gegevens. Dat is voor ons het moment om in actie te komen.

Onze verkoopspecialisten nemen zo snel mogelijk telefonisch contact op zodat de advertentie nog vers in de gedachten van de lead is. De verkoopspecialisten zullen de lead op een professionele wijze precies uitleggen wat ze kunnen verwachten en leggen de lead ook uit waarom een het product of de zo voordelig is voor hem of haar. Nadat ze dit hebben uitgelegd aan de lead nemen onze specialisten alvast alle belangrijke informatie door die van toepassing zijn voor de afspraak, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Nu de informatie is doorgenomen is het zaak om een afspraak in te plannen. Deze afspraak kan voor allerlei dingen gemaakt worden, bijvoorbeeld voor een offerte aanvraag of een huischeck, het ligt er met aan wat voor jou bedrijf het best werkt. Nu gaan we kijken wat een geschikt moment is voor de afspraak. De bespreken we met de lead en door ons speciale agenda systeem kunnen we precies zien op welke dagen en tijden jij wel of niet kan, zo plannen we de afspraak altijd op het juiste moment voor beide partijen.

Nu de afspraak is gemaakt is het alleen nog zaak om de deal te sluiten. Dit zal vast goed verlopen, de lead is namelijk erg enthousiast geworden in jouw product of dienst en heeft heel het proces al doorlopen. Zo is hij bekend geworden met jou product of dienst en nu staat hij op het punt het bij jou af te nemen. Jij hoeft hem alleen nog maar een duwtje in de rug te geven.

Strategische sessie

Wij proberen altijd zo goed mogelijk te verdiepen in jouw verduurzamen bedrijf. Op deze manier gaan we op de best mogelijke manier van start. Zo gaan kennismaken met elkaar en zullen ook tijdens deze sessie samen gaan kijken naar bijvoorbeeld de kansen, doelstellingen, processen en processen. Ook zullen we verschillende vraagstukken gaan behandelen met jou om het tot een succesvolle campagne te laten leiden.

Ben jij nou geïnteresseerd in een strategische sessie of heb jij meer vragen lead opvolging? Klik dan hier om met ons in contact te komen.

strategische sessie online marketing groei idee samen leads genereren klanten werven

Voordelen leadopvolging

Professionele aanpak
Ons team van Marketeers en verkopers zorgen ervoor dat er kwalitatieve leads worden aangeleverd.
Bespaar tijd
Het hele proces tot de afspraak aan toe zullen wij voor onze rekening nemen, zodat jij je volledig kan focussen op waar jij goed in bent.
Bespaar geld
Ons team zorgt ervoor dat campagnes zo duurzaam mogelijk verlopen. Hierdoor gaan er geen overbodige kosten naar zinloze advertenties of leads.
Meer omzet
Jij krijgt steeds meer klanten, meer klanten betekent meer omzet.
Nieuwe klanten
Werf nieuwe klanten die je anders zeer waarschijnlijk nooit zou hebben leren kennen.
vrolijke vrouw belt klant lead opvolgen contact
Interesse?
Neem dan contact met ons op via de knop hieronder?
Contact