Rijscholen opvolgen

Rijschool opvolgen

Als rijschool heb je natuurlijk altijd weer nieuwe leerlingen nodig. Het vinden en werven van nieuwe klanten is natuurlijk een lastige klus. Wij als Leadit hebben het makkelijker voor je gemaakt door leads (potentiële klanten) voor jou op te volgen.

 

Nieuwe leerlingen door het opvolgen van leads

Leadit biedt veel verschillende oplossingen voor allerlei problemen. Als Leadit zijn we ook gespecialiseerd in het opvolgen van leads, oftewel het opvolgen van potentiele klanten.

Door het opvolgen van leads kunnen wij ervoor zorgen dat jouw rijschool kant en klaar nieuwe leerlingen krijgt aangeleverd. Wij gaan ervoor zorgen dat de aanvragen voor bijvoorbeeld proeflessen flink gaan stijgen.

Op deze manier heb jij weinig werk aan het zoeken en werven van nieuwe leerlingen en kun je doen waar je het beste in bent, rijles geven of de rijschool managen. Dit terwijl het aantal proefles verzoeken blijft stijgen.

Hoe werkt leadopvolging voor rijscholen?

Tijdens onze lead generatie campagnes verzamelen wij contactgegevens van  leads. De contactgegevens komen binnen via onze advertenties. De advertenties  die wij gebruiken zijn zeer doelgericht, hebben een professionele uitstraling en bevatten stimulerende prikkels waardoor de leads al snel het contactformulier in te vullen.

Nadat het contactformulier is ingevuld weten wij dus zeker dat de lead geïnteresseerd is, ook hebben wij zijn of haar gegevens nu. Dat is voor ons het moment om in actie te komen.

Onze verkoopspecialisten proberen de lead zo snel mogelijk te bellen nu de advertentie nog vers in de gedachten van de lead zit. De verkoopspecialisten zullen de lead op een professionele wijze precies uitleggen wat ze kunnen verwachten van de rijlessen en leggen de lead ook uit waarom de rijlessen voordelig zijn voor hem of haar. Nadat ze dit hebben uitgelegd aan de lead nemen onze specialisten alvast alle belangrijke informatie door die van toepassing zijn voor de proefles, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Nu de informatie is doorgenomen is het zaak om de proefles in te plannen. Samen met de lead gaan we kijken wat een geschikt moment is en door ons speciale agenda systeem kunnen we precies zien op welke dagen en tijden jij wel of niet kan, zo plannen we de afspraak altijd op het juiste moment plannen voor beide partijen.

Nu er een afspraak is gemaakt voor een proefles is het alleen nog zaak om de deal te sluiten. Dit zal vast goed verlopen, de lead is namelijk erg enthousiast geworden en heeft heel het koopproces al doorlopen. Zo is hij bekend geworden met jouw rijschool en nu staat hij op het punt bij jou zijn eerste rijles te doen. Jij hoeft hem alleen nog maar een duwtje in de rug te geven.

 

Strategische sessie

Voordat het hele traject begint bieden we jou rijschool de kans om samen met ons  een strategische sessie te houden.

In deze strategische sessie gaan we samen kijken onder andere de kansen, doelstellingen en zullen we belangrijke vraagstukken met jou doornemen om de campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen. In de sessie zullen wij dus meer te weten komen over jou en je rijschool, met die kennis zullen wij onze campagnes ook specialiseren tot het helemaal geschikt is voor jouw rijschool.

Is een strategische sessie nou echt wat voor jouw rijschool? Klik dan hier om in contact te komen met ons.

Voordelen leadopvolging voor rijscholen

Nieuwe leerlingen
Werf nieuwe leerlingen die je anders zeer waarschijnlijk was misgelopen.
Meer omzet
Meer leerlingen zorgen simpelweg voor meer omzet.
Investering in je bedrijf
Jij investeert in de groei van jouw bedrijf
Bespaar geld
Ons team is ervaren en gespecialiseerd in het opvolgen van leads. Zo voorkomen we onnodige uitgaven
Bespaar tijd
Doordat wij de wervingsprocessen overnemen heb jij tijd voor andere belangrijke dingen, zoals het lesgeven.
Leadopvolging interessant?
Klik dan hieronder op de knop om met ons in contact te komen.
Contact